Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН взяв участь у нараді щодо використання державного майна

Дата: 03.11.2021 16:43
Кількість переглядів: 528

3 листопада 2021 р. за участю голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА та його першого заступника Сергія ФЕСЕНКА відбулась онлайн-нарада за ініціативи КОДА спільно з Регіональним відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та об’єднаними територіальними громадами Київської області.

Фото без опису

Розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації       від 13.05.2021 № 293 (далі – Розпорядження) утворено регіональну робочу групу з опрацювання питань використання державного майна в області     (далі – регіональна робоча група) та затверджено її склад.

Згідно п. 2 Розпорядження в рамках виконання доручення Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 14.01.2021 № 408/1/1-21 регіональній робочій групі потрібно опрацювати питання використання державного майна в Київській області, що не увійшло до статутного капіталу господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі, зокрема об’єктів житлового фонду (багатоквартирних житлових будинків, гуртожитків), захисних споруд цивільної оборони, інженерної інфраструктури.

Також було розглянуто питання стимулювання процесу приватизації об’єктів незавершеного будівництва Київської області та проведення аудиту державного майна Київської області, що використовується не за цільовим призначенням.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь