Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівська РДА разом з Обухівським лісництвом "ДП "Київський лісгосп" провели толоку у Феодосіївській громаді, під час якої висадили дерева в межах президентської кампанії “Зелена країна”

Дата: 02.11.2021 17:57
Кількість переглядів: 764

Сьогодні, 2 листопада, за ініціативи голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА та депутата Обухівської райради Олександра Вдовиченка в рамках підтримки еко-програми Президента «Зелена країна»  на території Феодосіївської громади  висадили червоні дуби та клени. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

В акції взяли участь голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН, заступник голови РДА Ярослав Сваричевський, Феодосіївський сільський голова Микола Пянчук, головний лісничий Василь Біленко та активні жителі громади. 

 

Нагадаємо, що у червні Президент Володимир Зеленський оголосив про започаткування екологічного проєкту “Зелена країна”, в межах якого планують за 10 років збільшити площі лісів на 1 млн га і в найближчі три роки висадити в Україні 1 млрд дерев.

 

Долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс може кожен бажаючий. Для цього на zelenakraina.gov.ua потрібно заповнити форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи по садінню лісу.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь