Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницький Ліцей цивільного захисту запрошує на навчання

Дата: 26.10.2021 13:24
Кількість переглядів: 594

Обухівське РУ та 4 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Київській області інформує, що до складу Львівського державного університету безпеки життєдіяльностівходить Вінницький Ліцей цивільного захисту, який є державним закладом середньої освіти ІІІ ступеня з профільним навчанням, що забезпечує здобуття вихованцями повної загальної середньої освіти на рівні державного стандарту і допрофесійної підготовки у сфері цивільного захисту «Пожежний-рятувальник».

Фото без опису

Ліцей створено з метою забезпечення умов для здобуття повної загальної середньої освіти і забезпечення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, та обдарованої молоді.

На навчання до Вінницького Ліцею цивільного захисту приймаються придатні за станом здоров’я діти, які: мають базову загальну середню освіту (закінчили  9 класів у поточному році); віком не старші 16 років.

Прийом до Ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступного випробування та екзамену з урахуванням результатів медичного огляду.

Кандидати на навчання складають вступне випробування з визначення рівня фізичної підготовки та письмового екзамену з математики відповідно до навчальної програми базової загальної середньої освіти.

Набір здійснюється на I курс у 10 клас. Термін навчання – 2 роки.

Відбір кандидатів на навчання до Ліцею здійснюють підрозділи персоналу органів ДСНС. Учні, які виявили бажання вступити до Ліцею звертаються до відділу кадрів 4 державного пожежно-рятувального загону, за адресою: місто Обухів, вулиця Чумацький шлях 22, з понеділка по п’ятницю, з 9 до 16 години.       

Телефон: 097 211 72 88 Олександра Анатоліївна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь