Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась онлайн–нарада щодо масової вакцинації населення

Дата: 22.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 335

22 жовтня 2021 р. під головуванням заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Ірини СТАРЕНЬКОЇ відбулась онлайн-нарада щодо масової вакцинації населення. 

Фото без опису

 

Ірина Старенька повідомила про епідемічну ситуацію в Обухівському районі та наголосила, що вакцинація - це єдиний ефективний спосіб захистити себе і своїх близьких від коронавірусної хвороби COVID-19. Також були підняти питанн про забезпеченість безперебійної роботи закладів охорони здоров’я Обухівського  району в  умовах  пандемії  гострої  респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та про необхідність дотримання норм чинного законодавства про працю. 

 

Під час наради виступив заступник начальник Обухівського РУП ГУНП у Київській області Богдан Мосейчук, який повідомив про встановлення Кабінетом Міністрів з 21 жовтня 2021 року додаткових обмежувальних заходів, зокрема, щодо посилення правил для пасажирських перевезень де встановили «жовтий», «помаранчевий», або «червоний» рівень епіднебезпеки та попредив про рейдерні перевірки на території Обухівського району виконання жителями карантинних обмежень.

 

В ході наради ВИРІШИЛИ:

 

  1.  Головам об’єднаних територіальних громад та керівникам підприємств пасажирських перевезень провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення та  забезпечити   виконання   постанови  Кабінету  Міністрів  України      від 9 грудня 2020 року № 1236  «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 року № 1066.

 

  1. Керівникам закладів охорони здоров’я Обухівського району, що надають медичні послуги за напрямом «Вакцинація від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» забезпечити виконання цільових показників охоплення профілактичними щепленнями проти COVID-19 згідно розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації від 18 жовтня 2021 року № 50.

 

  1. Обухівському відділу поліції  разом з територіальними громадами та Управлінням Держспоживслужби створити робочі групи для здійснення перевірок дотримання  жителями району обмежувальних карантинних  заходів в місцях масового скупчення людей в межах повноважень.

 

  1.  Взяти на контроль поставку медичного кисню для забезпечення повноцінного лікування пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема заключення договорів.

Центри вакцинації та пункти щеплень в Обухівському районі

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь