Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ – НАЗУСТРІЧ ЛЮДЯМ

Дата: 22.10.2021 15:06
Кількість переглядів: 347

 

Вже стало традицією проведення виїзних прийомів фахівцями Обухівської міськрайонної  філії  КОЦЗ на базі сервісного майданчика у  Козинській  територіальній  громаді. Мета таких прийомів – наближення послуг служби зайнятості до мешканців громади.

Фото без опису

       Місцеві жителі мають змогу отримати щомісячно безкоштовні консультації  наших фахівців. Незайнятих громадян насамперед цікавлять   актуальні вакансії на ринку праціОбухівщини, порядок та умови реєстрації в службі зайнятості, у тому числі за допомогою порталу державних послуг «Дія» та сервісу «Електронна черга», необхідних для реєстрації документів, критеріїв призначення допомоги по безробіттю, можливості підвищення кваліфікації шляхом безкоштовного професійного навчання, переваг використання  електронних сервісів  служби зайнятості.  

        Місцеві роботодавці в черговий раз пересвідчилися у перевагах  співпраці  із  службою зайнятості: це і допомога в підборі працівників на замовлення роботодавця методом рекрутингу для укомплектування  вакансій,  і професійне навчання безробітних  під конкретні  робочі  місця,  і компенсація фактичних витрат роботодавцю на створення нових робочих місць у розмірі єдиного соціального внеску  та багато ін.

         Запрошуємо всіх бажаючих мешканців Козинської територіальної громади прийти та отримати всю необхідну інформацію щодо послуг служби зайнятості та можливості офіційного працевлаштування у наших фахівців під час наступного виїзного прийому 18 листопада.

         

         

          

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь