Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА з Днем захисника України та Днем українського козацтва

Дата: 14.10.2021 11:38
Кількість переглядів: 398

Шановні захисники України, ветерани війн, волонтери!

Щиро вітаю вас з Днем захисника України та Днем українського козацтва!

Упродовж століть, 14 жовтня, відзначається велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. І з роками воно набуло особливо важливого змісту, адже пов’язане з боротьбою за свободу та порятунком рідної землі від ворогів. В часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День українського козацтва, адже Матір Божа вважалася покровителькою усього українського козацтва, які глибоко й щиро шанували образ Матері Божої, вірили в її силу.

Тернистим був шлях до волі, за неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, учасники Другої світової війни, а з недавніх пір – захисники, які відстоюють незалежність і цілісність країни на Сході у боротьбі з російським агресором.

Ми вшановуємо сучасних захисників та героїв різних епох нашої історії. Адже боронити батьківську віру, благословенний край своїх пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. 

Це також і день пам'яті тих, хто впродовж століть боровся за свою землю, і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Ми вшановуємо світлу пам’ять тих, хто в різні століття та роки поклав життя за мир та цілісність країни. 

Бажаю всім захисникам України, ветеранам війн та збройних конфліктів, ветеранам АТО та волонтерам міцного здоров'я, усіх життєвих гараздів, родинного затишку, тепла та злагоди в родинах, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

З повагою, голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь