Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН урочисто закрив стратегічні командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля – 2021».

Дата: 01.10.2021 17:09
Кількість переглядів: 1134

Протягом десяти днів резервісти та військовозобов'язані відпрацьовували задачі підрозділів територіальної оборони на території міста Обухів та району: як вести бій, діяти в критичних ситуаціях, надавати першу медичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, застосовувати засоби зв’язку, вдосконалили військові навички, тощо.

Фото без опису

Основна мета масштабного навчання - підвищення оборонних спроможностей України та покращення взаємосумісності зі Збройними силами держав-членів НАТО. У навчаннях «Об’єднані зусилля-2021» задіяні близько 12,5 тисяч військових і понад 600 одиниць озброєння і військової техніки. До проведення стратегічного командно-штабного навчання для спільного виконання навчально-бойових завдань залучено військові підрозділи 15 країн, серед них ? 11 країн-членів НАТО та 4 країни-партнери.

Фото без описуФото без опису

Під час церемонії закриття голова Обухівської районної державноі адміністраціі Олександр ГОМОН подякував усім учасникам навчань за високий рівень підготовки та ефективне виконання завдань, та вручив кращим резервістам та військовозобов?язаним грамоти Обухівської райдержадміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Привітав із закінченням навчань і начальник Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Коваленко словами подяки за зразкове виконання військового обов’язку, готовність стати на захист України, а також інструкторам, які навчали військовослужбовців медичній, тактичній підготовці, орієнтуванні по карті, і всім, хто доклав чимало зусиль у допомозі облаштування військового містечка.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь