Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святкуй всесвітній День Туризму разом з Обухівською районною державною адміністрацією!

Дата: 24.09.2021 09:21
Кількість переглядів: 1087

Фото без описуВсесвітній День туризму-2021 Обухівська районна державна адміністрація запрошує відзначити в найкращих туристичних локаціях великого новоутвореного Обухівського району та презентує туристичні точки, які чекають в цей день своїх відвідувачів.

????Отже, централізоване свято районного рівня відбудеться в суботу, 25 вересня, в самому серці Богуслава. Окрім того, що Богуслав має багатий ландшафт часів мезоліту, цікаву історію, оповиту легендами та історичними постатями, саме тут найбільш підготовлений до прийняття туристів кластер: починаючи від вказівників і табличок, закінчуючи готовою інфраструктурою для проживання та інтертейменту гостей міста.

??Обухівська районна державна адміністрація разом з Богуславською міською радою запрошує на свято подорожей та пригод??Ми підготували для вас насичену програму, сповнену вражень, емоцій та нових технологій через подорож у часі! Такого Ви ще не бачили!

Програма безкоштовна:

11.45 год. – оглядова екскурсія м. Богуслав:

- пам’ятник Маруся Богуславка,

- джерело «Кам’янка»,

- старе місто та музейні філії «Музей історії Богуславщини», «Кам’яниця»;

14.00 год. – рекреаційна зона «Скала», вул. Корсунська, 38:

- рекреаційні локації «Подорож у часі»:

локація «Активний туризм»,

локація «Кам’яна доба»,

локація «Трипілля»,

локація «Козацька доба».

????А також з самого ранку в БККЗ «Будинок культури» за ініціативи голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА за підтримки Українського форуму благодійників буде відкрито фотовиставку «Щаслива планета». Фотовиставка зібрала світлини як професіоналів, так і аматорів з усієї країни. До її створення долучилися пересічні українці, котрі люблять фотомистецтво і турбуються про майбутнє нашого з вами дому – Планети Земля.



????24-25 вересня:

Сімейне господарство " Долина" запрошує до себе на гостини в село Липовець Обухівського району. Тут Ви познайомитесь і поспілкуєтесь з чудовими корівками породи "Джерсей", посмакуєте їх чудове солодке молоко, подихаєте свіжим повітрям та потрапите на смачну дегустацію крафтового сиру з різними джемами та кулінарними цікавинками.

Екскурсія безкоштовна!



????25-26 вересня:

Якщо Ви бажаєте здйснити прогулянку по акваторії Канівського моря на комфортабельній вітрильній яхті морського класу від м.Українка та Трипілля, то 25 та 26 вересня власник яхти запрошує.



????25 вересня:

Равликова ферма Nature Snail в с. Нещерів. 25 вересня кожен екскурсант отримає знижку 50%! Тут вам покажуть і розкажуть про повний цикл вирощування середземноморських равликів, яких так полюбляють французи.Під час екскурсіі ви дізнаєтеся багато цікавих фактів із життя молюсків, побуваєте у величезному равликовому пологовому будинку, а також зможете скуштувати вже готові страви з равликів під трьома видами соусу, равликову ікру. На фермі також є французькі устриці, яких при вас ловлять зі спеціального акваріуму і які також можна спробувати свіженькими прямо тут, або забрати з собою. А ще на фермі вирощують качок мулард, яких вигодовують саме равликами. Тут же проживає маленьке альпійські козенята Кузя, Сєня та Роза, які залюбки позують для селфі. Нюша і Пепа, дві в’єтнамських свинки які дуже полюбляють , щоб їм чухали спину.

А також під час екскурсіі на фермі можна придбати крафтові продукти- козині сири, равлики ескарго, равликову ікру, качку мулард, яйця, домашню курку та іншу продукцію.



????25 вересня:

Виноградники Кулініченка. Якщо Ви хочете цікаво та з користю провести час, виноградники Григорія Кулініченка пропонують безкоштовну екскурсію 25 вересня! Ви дізнаєтеся багато цікавого про вирощування сонячної ягоди, помандруєте по території з молодими насадженнями, зрілими лозами, а також в теплицях. Зможете насолодитися смаком ягід прямо з куща і вибрати, який Вам до вподоби. Обов'язково продегустуєте одне з вин, яке виготовлено з власного винограду. По завершенні екскурсії можна купити виноград, який Вам сподобався зі знижкою.

Додатково можна придбати крафтове сухе вино з власної виноробні.

Місцезнаходження: село Горохове, Google Maps-Виноградники Григорія Кулініченка.

Попередній запис за номером телефону 050 528 26 88 Володимир.

????25 вересня:

До Дня туризму Миронівська громада запрошує всіх бажаючих познайомитися з цікавою історією хліборобського краю та неймовірними історіями працелюбних людей! В цей день для туристів діятиме культурно-пізнавальний маршрут:

????Точка #1. Вітряк Кузьми Дриги в селі Пустовіти. Тут турист матимете можливість послухати неймовірну історію його будівництва, дослідити весь механізм його роботи, а також продегустувати запашну випічку з борошна виготовленого автентичним способом.

Тривалість: 40 хв.

Вхід вільний!

????Точка # 2. Миронівський краєзнавчий музей (місто Миронівка, вулиця Соборності 62). Тут турист матиме можливість більш детально ознайомитися з історичними подіями нашого краю, а також долучитися до різних інтерактивів в експозиції музею.

Тривалість: 60 хв.

Вхід вільний!

????Точка # 3. Миронівський інститут пшениці імені В.М. Ремесла Національної академії аграрних наук України (с. Центральне). На даній локації турист матимете змогу ознайомитися з понад 100-річною історією установи, поглянути на шедеври світової селекції - сорти озимої пшениці Українка 0246 і Миронівська 808. Також турист зможе продегустувати хліб з найкращих сортів пшениці інституту та отримати маленькі подарунки на згадку.

Тривалість екскурсії 40 хв.

Вхід вільний!

Тож, Миронівська міська територіальна громада радо чекає Вас на гостини!!!

!!! Для пересування між туристичними локаціями потрібен власний автотранспорт. Тривалість поїздки між локаціями 15-20 хв.

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону (098) 624 11 37 Інна Савсюк.



????24-26 вересня:

Уляники. Глемпінг «Шатро» - місце сили для спокійного та усвідомленого відпочинку, перезавантаження та пошуку нових ідей. Стиль відпочинку для тих, хто прагне побути в гармонії з природою, але при цьому в комфортних умовах провести відпустку.

На території три глемпа для відпочинку. Намети двоповерхові, обладнані ванною кімнатою з повноцінним санвузлом, зручними ліжками, міні-кухнею , просторою терасою та власною зоною барбекю, є безкоштовна парковка.

Замовити доставку можна з місцевого ресторану, у меню наявні континентальний або вегетаріанський сніданок, дитячі та дієтичні страви.

Організація активного відпочинку: прогулянки верхи, екскурсії катером по Дніпру, похід за грибним урожаєм. А для діток - спеціальна програма у форматі майстер-класів, вечора казок біля вогню, мультфільмів просто неба.

Унікальна можливість придбати крафтові продукти від місцевих виробників: воскові свічки, смачне вино, хмільне пиво та ароматне мило.

Тільки до Дня туризму знижка 30% на проживання у @glamping.shatro. Встигніть забронювати, акція діє з 24.09-26.09



????24 та 27 вересня:

В селі Уляники, що під Ржищевом є велике ранчо, де на відкритих просторах природи можна покатати верхи у супроводі власника Ігоря Кіструги. Він також долучається до святкування і дарує своїм гостям третю годину кінної прогулянки. Загалом, вартість 1 год - 500 грн/особа.



????25 вересня:

Команда Apostol Weekend обіцяє організувати вихідний твоєї мрії та запрошують на човнову прогулянку до Гусинського Спасо-Преображенського храму. З нагоди всесвітнього дня туризму дарують безкоштовний заїзд на о. Лиса Гора кожному туристу. 



????26 вересня:

Обухівський народний мистецький центр ГО «Об’єднання майстрів «Творча спадщина» на Міжнародний день туризму готує презентацію колишнього дитячого смаколика зі знаменитого обухівського ярмарку – пряника «Пірника»!

Письменниця і краєзнавиця Наталя Любиченко записала колоритні спогади багатьох місцевих мешканців про цей смаколик, за їх допомогою пригадали рецепт, виготовили формочки. За відродження пірника взялася кондитер Антоніна Любиченко. Музично-пісенний супровід презентації забезпечує дует «Два крила» та інші самодіяльні артисти.

Свято представлення відродженого обухівського пірника відбудеться в неділю, 26 вересня, в Обухівському народному мистецькому центрі (центр міста, вул.Малишка, 1). Початок презентації о 15.00.

Чекаємо тих, хто пам’ятає смак ярмаркового пірника, хто хоче пригадати милі серцю смаки незабутнього дитинства, хто хоче поділитися відчуттям дитячої радості зі своїми онуками. А наша молодь матиме можливість відчути смак бабусиного щастя.

ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!



????25 та 26 вересня:

На виставці старожитностей "Дерево життя Українського роду" в аутлет-містечку «Мануфактура» (с. Ходосівка) вперше відбудеться Етно-Fest «ЄДНАННЯ». Вхід вільний.

Фотовиставка проектів «Батьківська Хата. Homestead» та «Від Лялі до Кралі». Фотографи: Світлана Задоровська (Україна), Олександра Першина (Україна) та Оленка Браво (USA).

Проект «Батьківська Хата. Homestead» демонструє фотоісторії моделей, вдягнутих у правильно зібраний стрій кінця ХІХ - початку ХХ століття , відзнятих на тлі хати відповідної території.

Проект «Від Лялі до Кралі» присвячений виготовленню традиційних стилізованих дівочих та весільних вінків за тими технологіями, які використовували наші прабабусі 100 років тому. Фотопроєкт покликаний показати красу традиційних реплік.

12:00 - 20:00 – маркет українських майстрів: вінтаж, аутентичні аксесуари, прикраси, книги, посуд, колекційні наряди українських брендів та рісейл (перепродаж брендових речей).

12:00 - 15:00 – майстер-клас з гончарства від Творчої майстерні «Світлиця». Вартість 200 грн.

15:00 – спеціальна подія на відкритті – дефіле в українському автентичному вбранні з колекції Мили Вишиванки в рамках Етно-проекту «СКРИНЯ» та виступ Фольк-гурту «ЯсноКрасно».

16:00 - 17:00 – дегустація українських вин від провідних топових виробників, яку проведе засновниця Винного бутіку «Wine egoist» Олександра Міненко-Декамп, WSET2. Вартість 150 грн

17:00 – майстер-клас з аргентинського танго від Клубу Tango Blast Юрія Кадирова та Катерини Кузьменко.



_________

????Святкуй всесвітній день туризму разом з нами! Обирай найцікавіше! Подорожуй, захоплюйся, вражайся????

Обухівська районна державна адміністрація

Асоціація розвитку Спорту і Туризму України

Подробиці на партнерському сайті:

https://mandruy.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь