Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівська РДА разом з ГО "Асоціація розвитку спорту і туризму України" до Дня туризму презентує туристичні локації Обухівського району. Гламурний кемпінг в Уляниках.

Дата: 21.09.2021 20:57
Кількість переглядів: 671

Глемпінг «Шатро» - місце сили для спокійного та усвідомленого відпочинку, перезавантаження та пошуку нових ідей. Стиль відпочинку для тих, хто прагне побути в гармонії з природою, але при цьому в комфортних умовах провести відпустку.

Фото без опису

На території три глемпа для відпочинку. Намети двоповерхові, обладнані ванною кімнатою з повноцінним санвузлом, зручними ліжками, міні-кухнею , просторою терасою та власною зоною барбекю, є безкоштовна парковка. 

Замовити доставку можна з місцевого ресторану, у меню наявні континентальний або вегетаріанський сніданок, дитячі та дієтичні страви.

Організація активного відпочинку: прогулянки верхи, екскурсії катером по Дніпру,  похід за грибним урожаєм.  А для діток - спеціальна програма у форматі майстер-класів, вечора казок біля вогню, мультфільмів просто неба.

 Унікальна можливість придбати крафтові продукти від місцевих виробників: воскові свічки, смачне вино, хмільне пиво та ароматне мило. 

 

 

Подробиці на партнерському сайті: mandruy.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь