Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До всесвітнього Дня туризму Обухівська районна державна адміністрація спільно з Миронівською громадою запрошують всіх бажаючих на ознайомчий ескурсіний день до Миронівки

Дата: 21.09.2021 15:43
Кількість переглядів: 1076

До Дня туризму 25 вересня Миронівська громада запрошує всіх бажаючих познайомитися з цікавою історією  хліборобського краю та неймовірними історіями працелюбних людей! В цей день для туристів діятиме культурно-пізнавальний маршрут:

Фото без опису

Точка #1. Вітряк Кузьми Дриги в селі Пустовіти. Тут турист матимете можливість послухати неймовірну історію його будівництва, дослідити весь механізм його роботи, а також продегустувати запашну випічку з борошна виготовленого автентичним способом.

Тривалість: 40 хв.

Вхід вільний!

Точка # 2. Миронівський краєзнавчий музей (місто Миронівка, вулиця Соборності 62). Тут турист матиме можливість більш детально ознайомитися з історичними подіями нашого краю, а також долучитися до різних інтерактивів в експозиції музею.

Тривалість: 60 хв.

Вхід вільний!

Точка # 3. Миронівський інститут пшениці імені В.М. Ремесла Національної академії аграрних наук України (с. Центральне). На даній локації турист матимете змогу ознайомитися з понад 100-річною історією установи, поглянути на шедеври світової селекції - сорти озимої пшениці Українка 0246 і Миронівська 808. Також турист зможе продегустувати хліб з найкращих сортів пшениці інституту та отримати маленькі подарунки на згадку.

Тривалість екскурсії 40 хв.

Вхід вільний!

Тож, Миронівська міська територіальна громада радо чекає Вас на гостини!!!

!!! Для пересування між туристичними локаціями потрібен власний автотранспорт. Тривалість поїздки між локаціями 15-20 хв.

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону (098) 624 11 37 Інна Савсюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь