Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У випадку збільшення кількості РРО у місці здійснення торгівлі, потрібно здійснити доплату за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями

Дата: 17.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 515

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що відповідно до положень ст. 15 Закону України № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», роздрібна торгівля, зокрема, алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватися суб’єктами господарювання  всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій на роздрібну торгівлю.

Фото без опису

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями справляється за кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями справляється щоквартально рівними частками і зараховується до місцевих бюджетів.
У разі збільшення кількості реєстраторів розрахункових операцій у місці торгівлі, необхідно здійснити доплату за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями за квартали, що залишились до закінчення дії ліцензії. Плата за квартал, в якому відбулось збільшення кількості РРО здійснюється у повному обсязі за весь квартал.

ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь