Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада щодо дотримання виконання Закону України «Про аквакультуру»

Дата: 15.09.2021 18:42
Кількість переглядів: 683

15 вересня 2021 року в Обухівській районній державній адміністрації Київської області відбулась спільна нарада на тему: «Дотримання виконання Закону України «Про аквакультуру» та складання звітності «Виробництво продукції аквакультури» за участі Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області із суб’єктами аквакультури, орендарями водних об’єктів та земель водного фонду Обухівського району Київської області.

Фото без опису

В нараді взяли участь голова Обухівської районної державної адміністрації  Олександр ГОМОН, голова Обухівської районної ради Антон КАРМАНОВ, начальник Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області Володимир МУХІН, начальник Обухівської дільниці БУВР середнього Дніпра Анатолій ЖУКОВСЬКИЙ, представники територіальних громад Обухівського району, представники територіальних громад та суб’єкти господарювання водних об’єктів.

Фото без опису

Під час наради обговорювалися питання нашої взаємодії з Управлінням Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області: про спільні дії під час проведення перевірок водних об’єктів, обмін інформацією, необхідними матеріалами та документами, що мають значення для співробітництва тощо. 

Окрім цього, акцентувалася увага на координації спільних дій, направлених на недопущення, стримування та ефективну боротьбу з незаконним та неврегульованим рибальством.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь