Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про оголошення громадських слухань проєкту Детального плану території для ведення індивідуального садівництва на території Української міської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту)

Дата: 26.04.2021 09:42
Кількість переглядів: 261

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації від 20.04.2021 № 126, розроблено детальний план території плану території для ведення індивідуального садівництва на території Української міської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту).

Фото без опису

Замовником розроблення детального плану території виступає Обухівська районна державна адміністрація.

Розробник містобудівної документації – товариство з обмеженою відповідальністю «НАУКОВО ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ КИЇІ-ПРОЕТ».

Ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації можливо з 26.04.2021  по 24.05.2021, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, за адресою: вул. Малишка, 10, м. Обухів, (каб. № 30).

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості – Інна Задорожня (виконувач обов’язків начальника відділу містобудування і архітектури Обухівської райдержадміністрації, головний архітектор району).

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою КМУ від 25.05.2011 № 555 Обухівською районною державною адміністрацією з 24.05.2021 буде проведено процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення детальний план території плану території для ведення індивідуального садівництва на території Української міської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту).

Це повідомлення є підставою для подання пропозицій до проєкту містобудівної документації, які приймаються до 22.05.2021 з понеділка по п’ятницю з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, каб. № 30.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді (із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Пропозиції подані після 22.05.2021, розглядатись та прийматись не будуть.

За результатами розгляду пропозицій 24.05.2021 о 10.00 годині будуть проведені громадські слухання за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 10, третій поверх, актова зала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь