Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівська РДА провела суспільні публічні обговорення «Організація спільних дій щодо розвитку туризму в Обухівському районі»

Дата: 29.08.2021 10:36
Кількість переглядів: 1277

Про те, які нагальні проблеми є на шляху розвитку туризму на території Обухівського району  і як їх вирішити обговорювали сьогодні протягом цілого дня під час творчої робочої зустрічі, яку організувала  Обухівська районна державна адміністрація спільно з управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації. В суспільних обговореннях приймали участь представники бізнесу та влади, громадські діячі та активісти, та всі, хто має відношення до туризму Обухівщини. 

Фото без опису

 

«Обухівський район найближчого майбутнього – центр відпочинкового та ділового туризму на крутих схилах Дніпра зі збереженою історичною автентикою, розвиненою мережею наземного сполучення, зручною і безпечною туристичною інфраструктурою, з цілорічною та різноманітною програмою перебування для відвідувачів з різними фінансовими можливостями», - відкрив захід голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН та побажав плідної зустрічі. 

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник управління туризму КОДА Анна КУЦЕНКО, підкресливши, що Обухівщина у складі Київщини – найактивніший район в розвитку туризму з величезним потенціалом, а головне – з великим бажанням як з боку влади так і з боку гравців туристичного ринку перетворитися на справжню туристичну Мекку.

Фото без опису

Навчала та координувала захід сьогодні радник голови Київської облдержадміністрації, майстер-фасилітатор Британської ради  Алла НОВІКОВА. Оголилося багато питань і завдань на найближчий час. Оптимістично всі присутні проявили бажання впровадити великі процеси на найближчі два роки і дійшли висновку, що є необхідність в єдиному об’єднуючому центрі який би не тільки збирав і обробляв інформацію та презентував її туристам, а й надавав маркетингові та юридичні консультації всім зацікавленим гравцям туристичної сфери.  

Фото без опису

Керівник сектору інформаційної діяльності Обухівської РДА та координатор єдиного туристичного центру Обухівського району Лія КОРНІЄНКО презентувала анонсований туристичний портал, який саме і слугуватиме тим єдиним інформаційно-туристичним центром Обухівщини.  

Фото без опису

Усі напрацювання найближчим часом будуть оцифровані, а наступним етапом стане дводенний тренінг щодо написання грантів. 

Фото без опису

Презентація продукції нашого винороба Кулініченка в рамках розробки гастротуризму Обухівщини

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь