Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Делегація від Обухівського району на чолі з Олександром ГОМОНОМ взяла участь у піднятті найбільшого державного прапора України

Дата: 23.08.2021 13:32
Кількість переглядів: 649

На 72-метровій щоглі сьогодні з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України підняли в небо найбільший синьо-жовтий стяг. Він замайорів у Броварах на території парку «Перемога» .

Фото без опису

Фото без опису

«Наш Прапор, який так гордо майорить зараз у небі, – це символ незалежності, єднання та слави нашої країни. Під ним талановитий та працелюбний український народ консолідував віковічну ідею про державність та самостійність, свободу та гідність. Тож на знак поваги до наших воїнів і захисників, на знак поваги до нашої історії і до кожного з нас, тут, у Броварах, майорітиме найбільший Прапор області. Вірю, що він стане точкою єдності всіх наших жителів і нагадуванням про те, якою дорогою ціною нам дістається наше мирне та вільне життя», – звернувся до присутніх голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Фото без опису

Проєкт зі встановлення найбільшого Державного Прапора регіону передбачав не тільки монтаж флагштоку, а й благоустрій прилеглої території. Його вдалось реалізувати впродовж трьох місяців. До роботи були залучені понад 40 будівельників та інших спеціалістів.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь