Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнський фестиваль «Живий словник Незалежності»

Дата: 18.08.2021 15:29
Кількість переглядів: 444

Всеукраїнський фестиваль «Живий словник Незалежності» - це проєкт до 30-річчя Незалежності України, який має на меті збільшення частки патріотичної молоді та підвищення рівня знань про основні події та персоналії державотворення, державні символи країни, досягнення видатних громадян України.


Фото без опису

На фестивалі відбудеться презентація відеопроєкту за участі знакових особистостей – творців літопису вільної України, молоді та відомих амбасадорів. Це 30 мотиваційних роликів, кожен з яких розкриває суть одного року державного творення нової України й визначає базове поняття, створюючи символічний «Живий словник Незалежності».

В межах святкування Дня Незалежності 24 серпня, у парку «Володимирська гірка» відбудеться інтелектуальний ток-шоу марафон, в якому візьмуть участь популярні теле- радіо- ведучі, які наживо спілкуватимуться на сцені з гостем «студії» та молоддю з різних куточків України. Відтак кожен охочий зможе взяти участь в обговоренні теми.

Програмою заходу передбачено також патріотичні майстер-класи, фан-ап-розминка зі створенням патріотичних гуканок, презентація нових символів незалежності з прямими включеннями з регіонів, VR-батл на мелодії відомих українських гуртів, флешмоб за участі молоді на Володимирському мосту та вечірній кінофестиваль — презентація патріотичного кіно від молодих українських режисерів.

Захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Департаменту молоді та спорту КМДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь