Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В громадах Обухівщини запрацюють "Активні парки"

Дата: 02.08.2021 16:44
Кількість переглядів: 730

Про хід реалізації проекту "Активні парки - локації здорової України" в рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» йшлося сьогодні під час проведення онлайн наради під головуванням начальника управління молоді та спорту Сергія Тимофєєва за участі представників РДА, районних рад та територіальних громад Київщини. 

Обухівську районну державну адміністрацію представляли перший заступник голови РДА Ярослав Сваричевський, керівник апарату Зоряна Тимошенко, головний спеціаліст ЖКГ та інфраструктури Володимир Волощук, начальник відділу координації роботи у сфері освіти, культури та спорту Олена Левченко та керівник сектору інформаційної діяльності Лія Корнієнко.

Під час наради були розглянуті питання визначення та подальшої роботи координаторів проекту на місцях, фінансування, та ін. Вже до п'ятниці громади мають визначитися з активістами, які мають бажанння координувати "Активні парки", та подати відповідні кандидатури через районні адміністрації до управління молоді та спорту. Наступним етапом стане навчання обраних координаторів та облаштування спортивної інфраструктури для активного відпочинку місцевих мешканців.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь