Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Феодосіївська громада зустрічала голову Обухівської РДА Олександра ГОМОНА з робочим візитом

Дата: 22.07.2021 10:08
Кількість переглядів: 355

Фото без описуСьогодні делегація від керівництва Обухівського району на чолі з головою Обухівської РДА Олександром ГОМОНОМ відвідала Феодосіївську територіальну громаду. До складу делегації увійшли голова Обухівської районної ради Антон Карманов, його заступник Сергій Гринчишин, а також керівники відповідних територіальних структур Обухівщини.

Феодосіівська громада – єдина в Україні, яка не взяла за назву центральний населений пункт, навколо котрого організувалася територіальна громада, а врахувала саме історію краю, на якій була об’єднана, – в ім’я Преподобного Феодосія Печерського, засновника монастирського статуту і родоначальника чернецтва. Феодосіївська територіальна громада у своєму складі має села: Ходосівка, Лісники, Хотів, Круглик, Кременище, Іванковичі, Рославичі, Гвоздів.

Сьогоднішня зустріч заплановано склалася з декількох частин: засідання розширеної наради по всіх актуальних питаннях громади, виїзна частина на підприємства громади, та візит до туристично привабливої території. Так, делегація на запрошення голови ТГ Миколи Пянчука побувала на територіі місцевого ТОВ «Парус» з виробництва гнучких пакувальних матеріалів, а також заїхала до садового центру, який займає територію 23 га.

Особливе враження справив спортивно-дозвільний центр “Olimpic village”, на територіі якого розташовані спортивний комплекс із закритим басейном, тренажерний зал, футбольні поля, тенісні корти, лазня, альтанки на природі, а також ресторан на березі озера тощо.

Отже, по завершенню зустрічі голова Обухівської районної державної адміністраціі Олександр ГОМОН запевнив щодо підтримки громади. Озвучені питання прийняті до вивчення й будуть розглянуті найближчим часом одразу після завершення об’їзду всіх територіальних громад Обухівського району.

 

Пресслужба Обухівської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь