Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівщина відкрила виставку Дмитра Ачкасова

Дата: 12.12.2021 15:55
Кількість переглядів: 539

11 грудня за підтримки Обухівської районної державної адмінстрації в заміському комплексі Koncha-Zaspa Residence KNZS відбулось відкриття передноворічної виставки великого художника Дмитра Ачкасова.

Київський художник близько десяти років прожив у США, де захистив дисертацію в Болдерському університеті (штат Колорадо) та отримав ступінь магістра архітектури. Дмитро Ачкасов належить до тих художників романтичного спрямування, творчість яких пронизана ностальгією за втраченим часом. Звідси любов до ретроспективі у більшості сюжетів його картин, побудованих на магії та містиці Венеції, що підносить його мистецтво акварелі до найвищого діапазону. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Звучання поезії води та архітектури. Твори художника експонувалися у США, Франції, Чехії, Греції, Італії, провів понад 20 персональних виставок у найпрестижніших та найвідоміших галереях США. Німі свідки духовної величі пам'ятники паркової Парижа, ренесансні фонтани Риму, архітектурні Венеціанські ансамблі та неоромантизм Манхеттена в Нью-Йорку… 

Про світовий масштаб імені художника також свідчить видання 150 тисяч авторських літографій у Лас-Вегасі, де представлені три його колекції: Венеціанська та Лондонська архітектурні серії та поетичний цикл «Коні».

Вважається, що Ачкасов є єдиним у світі художником, який володіє мистецтвом акварелі на безпрецедентних для цієї техніки за масштабом полотнах (до 2 м у довжину) із збереженням найвищої культури деталі. 

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь